ZAVRŠENA PIKADO SEZONA 2016/17

Autorpikadodnz

ZAVRŠENA PIKADO SEZONA 2016/17

Nakon što se 22. travnja odigrao TOP 16, a prošlu subotu  KUP natjecanje, okončana je pikado sezona 2016/17.

Sto se tiče TOP 16, mogli smo gledati zaista vrhunske mečeve, od samih susreta po grupama, pa do samog finala, koji je pripao igraču PK Stabline – Danijelu Kužiću.  Danijel je u finalu bio uspješniji od Petra Karlića, igrača PK Raguse, pobjedivši ga rezultatom 7-4. Već u samom nastupu u grupi vidjelo se da će to biti “Dajijev” dan, pobjedio je u sva tri susreta, te je poslije u četvrtfinalu “strdao” Toma Vlahović, a u polufinalu je pobjedio odličnog Vjeku Ercega.

Susret za 3. mjesto donio je dvoboj dva igrača Pojezerja, u kojem je slavio Vjeko Erceg, pobjedivši Ivicu Kežića rezultatom 6-2.

Poslije finala su podjeljeni pehari  za pobjednike UKUPNOG PORETKA MASTERS SERIJE, a oni su Romeo Šunjić Igrač PK Stabline, drugoplasirani je bio igrač  PK Londre Romeo Grbavac, dok je broncu  osvojio također igrač Stabline Danijel Kužić.

Apsolutni ovogodišnji ekipni pobjednik je ekipa PK Ragusa, koja je osvojila dvosgruku krunu. Nakon što su osvojili prvenstvo, istu stvar su napravili i u KUP natjecanju. Pobjedili su u finalu ekipu PK Pojezerja, dok je 3. mjesto osvojila ekipa Pojezerja 2.

Nakon odigranog finala, načelnik općine Pojezerja Borislav Dominiković svečano je dodjelio pehare i medalje osvajačima liga, KUP-a, te MVP igračima.

 Ekipi domaćina – PK POJEZERJU čestitamo na izvrsno organiziranom TOP 16 i KUP natjecanja.

 

 

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor