U OTRIĆ-SEOCIMA ODIGRAN 2. MASTERS PSDNŽ

Autorpikadodnz

U OTRIĆ-SEOCIMA ODIGRAN 2. MASTERS PSDNŽ

U subotu 09. siječnja 2016 g. u Otrić-Seocima je odigran 2. Masters Pikado saveza DNŽ. Uz odličnu organizaciju domaćina, pobjedu u disciplini 501MO odnio je igrač PK Sršena– Siniša Brečić koji je u finalu pobjedio odličnog Marija Buljubašića igrača PK Pojezerje. Vrlo dobru igru je pokazao Marko Alimić igrač PK Predolca koji je osvojio treće mjesto, a ovo mu je ujedno i prvi Masters uopće!

Što se tiče discipline Cricket, prvo mjestoo je osvojio iskusni Danijel Kužić igrač PK Stabline kojemu je pehar uručio načelnik općine Pojezerje Borislav Dominiković. Danijel je u finalu pobjedio Sinišu Brečića (PK Sršen) dok je treće mjesto (isto kao i na prošlom Mastersu) zauzeo Romeo Šunjić (PK Stablina).

Romeo je osvojio i pehar za Najveći triple, dok je Najveći izlaz imao igrač PK Raguse- Marko Beletić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji:

 

U UKUPNOM PORETKU, Danijel Kužić i dalje drži prvo mjesto, dok je Siniša Brečić prešao na drugo mjesto ispred Romea Šunjića koji je trećeplasirani.

Rezultate možete vidjeti na sljedećem linku: http://pikado-dnz.hr/masters-poredak-igraca/

Pikado savez DNŽ zahvaljuje domaćinu – ekipi PK Pojezerja na odlično organiziranom Mastersu, te se zahvaljuje svim igračima koji su sudjelovali na 2. ovosezonskom Mastersu.

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor