U KRVAVCU ODIGRAN 1. MASTERS SEZONE

Autorpikadodnz

U KRVAVCU ODIGRAN 1. MASTERS SEZONE

U subotu u Krvavcu je odigran 1. Masters Pikado saveza DNŽ. Uz odličnu organizaciju domaćina, pobjedu u disciplini 501MO odnio je igrač PK Stabline – Danijel Kužić koji je u finalu pobjedio odličnog Danijela Kežića igrača PK Pojezerje. Vrlo dobru igru je pokazao Jure Dugandžić igrač PK Amigo 2 koji je osvojio treće mjesto izbacivši zvučna imena poput jure Medaka, Tome Vlahovića i Romea Šunjića.

Što se tiče discipline Cricket neprikosnoveni vladar i dalje ostaje Mate Grgurinović-Čona, dugogodišnji igrač PK Stabline, a od ove sezone član PK Posejdona 2. Mate je u finalu pobjedio Vjeku Ercega igrača PK Pojezerje, dok je treće mjesto zauzeo Romeo Šunjić (PK Stablina).

Igrač od kojeg smo “ipak” očekivali malo bolji plasman je Siniša Brečić (drugoplasirani na prošlom HPS-ovom Mastersu) koji se je zadovoljio peharom za Najveći triple, dok je Najveći izlaz imao igrač PK Krvavac- Marijo Gnječ.

Rezultate možete vidjeti na sljedećem linku: http://pikado-dnz.hr/masters-poredak-igraca/

Ekipa PK Krvavca se zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji samog Mastersa te svim igračima koji su nastupili, a posebno osvajačima pehara.

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor