NAKON 3. KOLA POJEZERJE I AMIGO U VODSTVU

Autorpikadodnz

NAKON 3. KOLA POJEZERJE I AMIGO U VODSTVU

Nakon tri odigrana kola ekipe PK Pojezerja i PK Amiga zabilježili su 100% učinak. Iako je prvenstvo tek počelo, te je prerano govoriti o konačnom raspletu, ove dvije ekipe uz  PK Stablinu prema  kladionicama su i glavni pretedenti za osvajanje lige. Naravno da ne smijemo otpisati i ekipe PK Raguse i PK Sršen koje će zasigurno imati puno toga pokazati u nastavku prvenstva.

Ono što možemo posebno istaknuti u dosadašnjem djelu prvenstva je gostujuća pobjeda PK Pojezerja nad prošlogodišnjim osvajačima dvostruke krune PK Stabline rezultatom 10-6. Ostali rezultati su manje više očekivani.

Što se tiče pojedinačnih rezultata, na MVP ljestvici vodi odlični Vjeko Erceg (PK Pojezerje) sa skorom 11-1, dok ga slijedi Jure Medak-Zizi (PK Amigo) sa skorom 10-1, a odlične rezultate bilježe i dvojica igrača iz drugoligaških klubova Damir Rakić te Miroslav Barišić koji dijele 3. poziciju.

 

Ovim putem najavljujemo i 2. HPS MASTERS koji se igra u Primoštenu, a sve informacije možete vidjeti na stranicama HPS-a: http://www.hps-dart.hr/hps-masters-u-subotu-7-studenoga-u-hotelu-zora-ce-se-odigrati-drugi-turnir-sezone/

Vodstvo PSDNŽ također podsjeća sve zainteresirane ekipe da je rok za prijavu organizacije županijskih mastersa produžen do kraja tjedna, kada će biti objavljen i konačni raspored odigravanja. Kandidaturu je dovoljno javiti Predsjedniku saveza gosp. Ivici Kežiću-Fabi!

Vammooosss….

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor