SUTRA STARTA NOVA SEZONA

Autorpikadodnz

SUTRA STARTA NOVA SEZONA

Sutra 07. listopada 2015 g. službeno starta nova pikado sezona Dubrovačko-neretvanske županije. Za razliku od prošle sezone, imamo odustajanje ekipe PK Staševica, tako da će se ove godine druga liga brojati 5 klubova, dok prva liga ima 8 klubova. Naravno tu su i naše Neretvanke!

U subotu u Kominu su izvučeni i parovi prvog kola, te će se ostala kola formirati sukladno Bergerovim tablicama. Već u prvom kolu imamo i derbi gdje će snage odmjeriti ekipe PK Sršen i PK Pojezerje (ex Kobiljača), te dva gradska derbija između PK Metković i PK Predolac, dok će u Kominu snage odmjeriti PK Amigo i PK Amigo 2. Ostali parovi su: PK Ragusa i PK Krvavac, PK Tojesigura i PK Stablina 2, dok će prošlogodišnji prvaci PK Stablina u goste kod PK Lacusa. Slobodna je ekipa PK Krvavac 2.

Također molimo ekipe koje žele i imaju uvjete za organizirati ovogodišnji MASTERS da se osobno jave Predsjedniku saveza – Ivici Kežiću kako bi komisija mogla izići na teren i provjeriti uvjete za igru. Na Mastersima će se igrati discipline Cricket i 501 MO.

Ubrzo će biti i sastanak Izvršnog odbora gdje će se revidirati i donijeti  Natjecateljski pravilnik za predstojeću sezonu.

Napominjemo, da sutra istječe i rok za plaćanje kotizacija savezu, kako bi se uredno mogli podmiriti obveze prema HPS-u!

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor