IVICA KEŽIĆ-FABO NOVI PREDSJEDNIK PIKADO SAVEZA DNŽ

Autorpikadodnz

IVICA KEŽIĆ-FABO NOVI PREDSJEDNIK PIKADO SAVEZA DNŽ

Na izvanrednoj skupštini Pikado saveza dubrovačko-neretvanskog, koja je održana u Stablini 25. rujna 2015g za Predsjednika saveza jednoglasno je izabran Ivica Kežić-Fabo. Ovim putem novom Predsjedniku želimo mnogo uspjeha u budućem vodstvu našeg saveza.

Također su izabrana i ostala tijela saveza, tako da izvršno vodstvo još čine: Zoran Barbir – dopredsjednik, Nikola Krstičević-Tajnik, te članovi Duje Visković i Ivan Marević. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Renato Vizantini-Predsjednik, te članovi Goran Pračić i Marko Beletić, a Stegovnu komisiju čine Mateo Ćotić – Predsjednik, te Ante Ujdur i Miroslav Barišić kao članovi. Za likvidatora je izabran Toma Vlahović.
Od ostalih bitnih zaključaka koja su se donijela na sjednici su:
1.) KOTIZACIJE ZA LIGAŠKO I KUP NATJECANJE
Za sezonu 2015/16 troškovi kotizacija su prikazani u sljedećoj tablici:

Screenshot_3

 

 

 

 

 

U slučaju da neka ekipa prijavljuje 6 igrača treba platiti: 400 kn (LIGA) + 150 kn(KUP) + 780 kn (130 kn x 6 igrača) + 600 kn (administracija) + 100 kn (članarina HPS-u) = UKUPNO 2030 kn

2.) PODACI ZA UPLATU

Opću uplatnicu popuniti na sljedeći način:
PLATITELJ:                                upišite svoje podatke (npr: PIKADO KLUB KRVAVAC)
PRIMATELJ:                               Pikado savez Dubrovačko-neretvanski
IZNOS:                                       xxxx kn (sami izračunati)
MODEL:                                     ostaviti prazno
IBAN PRIMATELJA:                    HR1623600001102388883
POZIV NA BROJ ODOBRENJA:  OIB uplatitelja
OPIS PLAĆANJA:                       Uplata kotizacije za sezonu 2015/16

3.) PRIJAVE ZA EKIPE

Svi klubovi koji su do sada nastupali u Pikado savezu Du-ne, te ako nemaju novih igrača za prijavu popunjavaju samo PRIJAVNICU ZA EKIPNO NATJECANJE koju možete pronaći na našoj službenoj stranici : http://pikado-dnz.hr/zajednica/info/obrasci
Novi klubovi ili oni klubovi koji imaju nove igrače (do sad nisu bili registrirani pri HPS-u) pored PRIJAVNICE ZA EKIPNO NATJECANJE moraju popuniti i ZAHTJEV ZA REGISTRACIJU NATJECATELJA za svakog novog igrača, te dostaviti kopiju osobne iskaznice. Taj zahtjev također možete naći na našoj službenoj stranici: http://pikado-dnz.hr/zajednica/info/obrasci/

Podsjećamo da je Izvršni odbor HPS-a također donio odluku da od ove sezone ženske ekipe u županijama u kojima se zbog nedovoljnog broja ekipa ne igra ženska liga, više nisu obavezne nastupati u ligaškom ili kup natjecanju kako bi ostvarile pravo nastupa na ekipnom PH, odnosno na završnici kupa RH. No, i dalje ostaje obaveza da se ekipe na početku sezone moraju registrirati i prijaviti HPS-u kao i do sada.

4.) POČETAK LIGE
Liga počinje 7. listopada 2015 g, te će izvlačenje parova biti 03. listopada 2015 g. u 18h u caffe baru „AMIGO“ u Kominu. Isto tako, do 02. listopada 2015 g. sve ekipe su dužne dostaviti prijavnicu za ekipno natjecanje (prijavnice dostaviti osobno u Komin prije izvlačenja parova ili putem maila: nkrsticevic@gmail.com), a one ekipe koje to ne naprave smatrati će se da su odustale od natjecanja. (PODATKE POPUNITI ČITKO ŠTAMPANIM SLOVIMA inače se neće prihvatiti)

UPLATE ZA SEZONU 2015/16 SE MORAJU IZVRŠITI DO POČETKA NATJECANJA, tj. DO 07. LISTOPADA 2015 g.

5.) DRESS CODE
Molimo vas da obratite pozornost da za vrijeme odigravanja utakmice svi igrači moraju poštivati dress code, zbog mogućegeg dolaska povjerenika regularnosti natjecanja PSDNŽ-e! Također, kapetani ekipa su dužni do 01. 11 2015 g. dostaviti slike svojih igrača na mail: nkrsticevic@gmail.com kako bi se uredili profili svih klubova (slike mogu biti slikane mobitelom).

6.) MASTERSI
U sezoni 2015/16 će se odigrati 4 mastersa, te Završni TOP 16 Masters. Odlučeno je da će se pored natjecanja u 501MO igrati i CRICET, stoga molimo ekipe koje žele organizirati jedan od Mastersa da se jave Predsjedniku saveza Ivici Kežiću( Mob: 095/9029864), kako bi povjerenstvo moglo izići na teren i utvrditi uvjete za organizaciju natjecanja.

7.) USKLAĐENJE STATUTA SA ZAKONOM O UDRUGAMA (NN 74/2014)
Sve pikado ekipe ali i sve ostale Udruge u RH su dužne uskladiti svoje statute sa Zakonom o udrugama i o tome podnijeti zahtjev za upis promjena nadležnom uredu državne uprave u županiji, do 30. rujna 2015. godine.
U statutu u pravilu ne treba ponavljati zakonske odredbe, a priloženi ogledni primjer statuta kluba je varijanta statuta koja vam može poslužiti kao podsjetnik ili pomoć u usklađenju vašeg statuta sa Zakonom o udrugama. Na sljedećim linkovima možete vidjeti ogledni primjerak Statuta sportskih klubova, te Statut pikado kluba Waka Waka koji je odobren od Ureda državne uprave:

OGLEDNI PRIMJERAK statut – sportski klubovi                  Pikado klub Waka Waka

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor