OBAVIJESTI IZ HPS-a

Autorpikadodnz

OBAVIJESTI IZ HPS-a

Poštovani,

Ovim putem Vas pozivamo na prvi ovosezonski turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza koji će se održati u subotu 26. rujna u Sportskoj dvorani OŠ “Dr. Andrija Mohorovičić” u Matuljima.
Posebno skrećemo pažnju da će se na mastersu u Matuljima biti predstavljena juniorska reprezentacija Hrvatske koja je ove godine osvojila srebro na SP i broncu na EP, a ujedno će im biti podjeljene medalja za ta sjajna ostvarenja.
Najavu mastersa u Matuljima sa satnicom, rasporedom disciplina, ponudom smještaja i svim ostalim detaljima možete pročitati na:
———————————————————-
Vezano uz početak ligaških natjecanja, obavještavamo vodstva svih županijskih pikado saveza da najkasnije do 1. listopada moraju poslati popis liga (1., 2., 3. i ženska liga) i kup natjecanja (muški i žene) koje će igrati u njihovom županijskom savezu u sezoni 2015/16. kako bi HPS mogao naručiti pehare za ta natjecanja. Potrebno je samo na mail HPS-a (hps@hps-dart.hr) poslati dopis u kojemu će biti navedena ligaška i kup natjecanja u predstojećoj sezoni.
Ostale važne informacije vezane uz start ligaških natjecanja, poput rokova za dostavu dokumentacije (prijavnica ekipa, zahtjevi za registraciju novih igrača…), obaveze sudjelovanja u kupu za sve ekipe u 1. i 2. ligi i ženskim ligama, iznosima kotizacija i članarina te ostale detalje, možete pročitati na:
———————————————————-
Zbog velikog broja upita vezanih uz određivanje kategorije igrača, na web stranici HPS-a je objavljen kratki tekst na tu temu, a možete ga pronaći na:
———————————————————-
Izvršni odbor HPS-a je donio odluku o domaćinu posljednjeg, 4. HPS mastersa za sezonu 2015/16. koji je na rasporedu 5. ožujka 2016. godine, a održati će se u Solinu, u Sportskoj dvorani Osnovne škole kraljice Jelene. Podsjećamo da je i prošle sezone posljednji masters sezone također održan u Solinu kada je nastupio najveći broj igrača u cijeloj sezoni.
Kompletan raspored turnira za sezonu 2015/16. možete vidjeti na:

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor