Sretan Uskrs!!

Autorpikadodnz

Sretan Uskrs!!

U ligaškom dijelu ovogodišnje sezone PK Stablina u 1.ligi je osigurala odlazak na državno ekipno prvenstvo,a u 2. ligi PK Amigo je na pragu tog ostvarenja.Iako je PK Ragusa ispočetka prvenstva igrao odlično vodstvo su preuzeli igrači Stabline i svojim iskustvom i odličnim igrama protiv izravnih konkurenata osigurali naslov prvaka par kola prije kraja.Dubrovčani i igrači PK Pojezerje će se boriti za drugo mjesto.U drugoj ligi matematičke šanse za prvo mjesto ima PK Lucky darts iako je sve u rukama PK Amiga koji će vjerovatno osvojiti put na završnicu ekipnog prvenstva Hrvatske koji će se odigrati u Matuljima 18.-20. svibnja 2018.
Što se tiče masters serije ostali smo dužni izvještaj sa 3. mastersa koji se održao u Vrgorcu.Ovdje je najbolji bio Stanko Kežić koji pokazuje da svojim igrama može konkurirati najboljim igračima.Tako je u finalu pobjedio Kristijana Vučića.Kiko je u finalu lijeve pobjedio Romea Grbavca koji se morao zadovoljiti 3. mjestom.Na 4. mastersu sezone u Kominu mogli smo svjedočiti odličnoj igri,pogotovo u završnici kad su na dva pikada igrali Šunjić-Brečić i Stanko-Grbavac.Po mnogima koji su mi rekli to je bila najbolja igra na dva pikada odjednom u povijesti PS DNZ.Na kraju je zlato uzeo Romeo Grbavac,srebro Romeo Šunjić i broncu Siniša Brečić.Čestitamo svim igračima na odličnoj igri i podsjećamo da imamo još dva mastersa na kojima se može promjeniti poredak masters serije koju trenutno predvode dva Romea.
Da je kvaliteta pojedinačne igre na visokom nivou,za naš mali savez,potvrđuje i plasman naših igača na pojedinačno prvensto Hrvatske koje će se odigrati 7.-8. travnja u Dugoj Resi.Završnicu su osigurali: u 1. kategoriji Romeo Grbavac i Danijel Kužić,u 3. kategoriji Dane Gagro,Kristijan Vučić,Pero Primorac i Mate Dugandžić i u kategoriji juniora Kristijan Zlopaša i Mate Dugandžić.Sretno svim našim igračima!!Donesite nam medalju!!
Svim igračima i pratiteljima našeg sporta sritan Uskrs!!

 

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor