U KRVAVCU ODIGRAN 4. MASTERS

Autorpikadodnz

U KRVAVCU ODIGRAN 4. MASTERS

U subotu u Krvavcu je odigran posljednji Masters sezone 2015/16, gdje smo dobili 16 putnika na završni TOP16 Masters. Pobjednik večeri  je Tonći Žderić-Migi igrač PK Pojezerja koji  je odnio pobjedu u disciplini 501 MO, a u Cricketu je bio drugoplasirani, te je tako izbio na 5 poziciju na listi Ukupnog poretka.

Migi je u finalu 501 MO pobjedio odličnog Romea Šunjića (PK Stablina) koji je za jedan bod prestigao svog klupskog kolegu Danijela Kužića, te zauzeo 3. mjesto Ukupnog poretka. Trećeplasirani je bio Ivan Batina igrač PK Raguse, koji je nastupom na samo dva Mastersa izborio kartu na završni TOP 16 Masters. Najveći Triple je osvojio domaći igrač Mario Gnječ (PK Krvavac), dok je pehar za najveći izlaz pripao Romeu Šunjiću.

U disciplini Cricket pobjednički pehar je osvojio Mate Grgurinović Čona igrač PK Posejdona 2, dok je drugu poziciju osvojio spomenuti Tonći Žderić, a pehar za treće mjesto pripao je Danijelu Kužiću igraču PK Stabline.

Odigravanjem posljednjeg Matersa, kao što smo već rekli, sučeliti će se 16 najboljih pojedinaca 24, travnja u 17h u Otrić-Seocima, te će pobjednik odnijeti titulu najboljeg pikado igrača Županije Dubrovačko-neretvanske za sezonu 2015/16.

A kako je sve  izgledalo u Krvavcu, pogledajte na ljedećim slikama, a ukupni poredak možete vidjeti na linku: http://pikado-dnz.hr/masters-poredak-igraca/

Pikado savez DNŽ zahvaljuje svim igračima na dolasku, te domaćinu PK Krvavcu čestita na još jednoj uspješnoj organizaciji Mastersa!

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor