11. svibnja KUP NATJECANJE

Autorpikadodnz

11. svibnja KUP NATJECANJE

Zbog promjene sustava natjecanja (u jednom danu će se odigrati KUP natjecanje) bilo je određenih problema sa terminom odigravanja KUP-a, stoga je odlučeno da se on odigra 11. svibnja 2015 g u “Boćarskom domu” u Metkoviću, s početkom u 17h. Domaćin je ekipa PK Predolac.

Znači, odluka je Predsjeništva da se ovogodišnji KUP formira na način da se prva faza igra po skupinama, tj. formirale bi se dvije skupine sa po 7 ekipa, gdje bi se igralo svatko sa svakim, na KUP listu. Nakon izvlačanja skupina, Bergerovim tablicama bi se formirali parovi:

Screenshot_3

BERGEROVE TABLICE ZA 7 ILI 8 SUDIONIKA

Zatimim bi prve četiri ekipe svake grupe formirale turnirsku listu od 8, te bi se igrala lijeva i desna strana. U slučaju da dvije ekipe imaju isti broj bodova odlučuje njihov međusobni susret, ako pak 3 ili više ekipa ima isti broj bodova tada odlučuje njihova razlika susreta, ako pak i to bude podjednako tada odlučuje ukupna razlika susreta svih odigranih utakmica u skupini.

lista 8

Turnirska lista se popunjava na način da 1A popunjava poziciju 1, 1B popunjava poziciju 2, 2A poziciju 3, 2B poziciju 4, 3A poziciju 5, 3B poziciju 6, 4A poziciju 7, a poziciju 8 popunjava 4B.

KUP se igra 501MO!

Prije početka KUP natjecanja, dodjeliti će se pehari i medalje za ekipe koje su osvojile prva 3. mjesta u 1. i 2. ligi, te će se također dodjeliti pehari za igrače koji su osvojili 1. MVP mjesto 1. i 2. lige PSDNŽ!

 

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor