ODIGRANO POJEDINAČNO PRVENSTVO PIKADO SAVEZA DNŽ

Autorpikadodnz

ODIGRANO POJEDINAČNO PRVENSTVO PIKADO SAVEZA DNŽ

U nedjelju 26. travnja 2015 g. odigrano je Pojedinačno prvenstvo PSDNŽ u kojoj se Mate Grgurinović-Čona okitio titulom najboljeg pikado igrača županije Dubrovačko-neretvanske za sezonu 2014/15. Bilo je to završno natjecanje 16 najboljih igrača koji su izborili plasman igrajući Masters turnire kroz cijelu sezonu.

Drugoplasirani je bio izvrsni Jure Medak-Zizi, dok je brončanu medalju osvojio Siniša Brečić tjesno pobjedivši Ivicu Kežića-Fabu u utakmici za 3. mjesto.. Grgurinović i Medak su u natjecanje ušli sa statusom favorita, i to su uspjeli opravdati budući su oba igrača u UKUPNOM Masters poretku zauzimali prve dvije vodeće pozicije.

Prije natjecanja uručene su plakete igračima koji su osvojili prva tri mjesta na Ukupnom Mastersu,  a to su već spomenuti Mate Grgurinović, Jure Medak te odlični Jovo Vuković.

Što se tiče samog natjecanja, prvo su izvučene skupine, te u natjecanju “bolji od 5” dobili smo parove četvrtfinala:

Samo finale, kao i utakmica za 3. mjesto je bilo neizvjesno. Naime, oba susreta su završena rezultatom 5-4, te smo zaista mogli uživati u majstorijama ponajboljih pikado igrača naše županije.

Screenshot_1

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor