ZAVRŠENA SEZONA 2014/15

Autorpikadodnz

ZAVRŠENA SEZONA 2014/15

Odigravanjem zaostalih utakmica okončana je još jedna sezona Pikado saveza Dubrovačko-neretvanskog. Pobjednik prve lige je ekipa PK Stabline, dok je u samom finišu PK Sršen  zauzeo drugo mjesto, a  trećeplasirana je ekipa PK Lacusa. Sve tri ekipe su osigurale i Ekipno prvenstvo hrvatske koje će se igrati u Velikoj Gorici od 15-17 svibnja 2015g.

Što se tiče lige za opstanak, ekipa PK Stabline 2 više nije prvoligaš, dok će u dodatne kvalifikacije ekipa PK Staševice i drugoplasirana ekipa 2. lige PK Tojesigura! Već odavno je poznat novi prvoligaš, a to je ekipa PK Amiga!

Također napominjemo da je PK Amigo te ženska ekipa PK Neretvanke, također osigurale nastup na Ekipnom PH, a sve o samom natjecanju i rezervaciji smještaja možete pročitati na službenim stranicama HPS-a: http://www.hps-dart.hr/22-ekipno-ph-od-15-do-17-svibnja-na-rasporedu-je-najmasovnije-domace-natjecanje/#more-13706

1. liga PSDNŽ

1. liga PSDNŽ

 

 

2. liga PSDNŽ

2. liga PSDNŽ

 

 

 

 

 

 

 

 

Najkorisniji igrač (MVP) 1. lige je Mate Grgurinović-Čona, dok je istu nagradu 2. lige osvojio odlični Jure Medak- Zizi!

Kao što smo već pisali u nedjelju 26. travnja s početkom u 17 h u Baćini se igra TOP 16. Turniru neće moći prisustvovati Ante Sršen i Davor Prnjić, te su njihova mjesta zauzela iduća dva igrača na rang listi, Alen Batinović i Ante Ujdur.

Screenshot_3Sustav i način igranja smo objavili u prijašnjem postu: http://pikado-dnz.hr/pojedinacno-prvenstvo-dnz-top-16/

Prije samog natjecanja u nedjelju 26. travnja održati će se sastanak gdje će se dogovoriti datum odigravanja KUP-a. Molimo predstavnike svih ekipa da nazoče sastanku!

 

 

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor