POJEDINAČNO PRVENSTVO DNŽ – TOP 16

Autorpikadodnz

POJEDINAČNO PRVENSTVO DNŽ – TOP 16

Kao što smo već pisali, završetkom 4. Mastersa u Kominu dobili smo 16 igrača koji će se 26. travnja 2015 g. u Baćini, boriti za najboljeg pikado igrača DNŽ u sezoni 2014/15. Domaćin će biti PK LACUS, a turnir počinje u 17 h.

Ukupni masters

16 igrača koji su izborili TOP 16

 

službenaaa

SUSTAV NATJECANJA POJEDINAČNOG PRVENSTVA PSDNŽ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Što se tiče sustava natjecanja, on će biti indetičan kao iprošle godine:

         1. Prva faza igra se po skupinama, a početne skupine se tvore tako  da se igrači izvlače prema plasmanu na način da prva 4 rangirana igrača izvlačenjem popunjavaju skupinu A, B, C, D, zatim igrači od 5-8 mjesta izvlačenjem također popunjavaju skupine od A-D, zatim igrači od 9-12, te igrači 13-16 popunjavaju skupine na isti način.
2. Po skupinama se igra svaki sa svakim po sustavu bolji u 5 (pet) setova, a pobjednik je onaj koji prvi osvoji 3 seta. Dva prvoplasirana natjecatelja iz skupina idu dalje, te se tvore četvrtfinalnI parovi.

3. Četvrtfinalne parove čine: 1A – 2B (1), 2C – 1D (2); 2A – 1B (3), 1C – 2D (4). Četvrtfinale se igra po sustavu bolji u 5 (pet) setova, a pobjednik je onaj koji prvi osvoji 3 seta.

4. U polufinalu se sastaju pobjednik 1 protiv pobjednika 2, te pobjednik 3 protiv pobjednik 4. Polufinale se igra po sustavu bolji u 7 (sedam) setova, a pobjednik je onaj koji prvi osvoji 4 seta.
5. Pobjednici iz susreta 1 – 2 i 3 – 4 igraju u finalu, a poraženi iz susreta 1 – 2 i 3 – 4 igraju za 3. mjesto. Finale i utakmica za 3. mjesto se igra po sustavu bolji u 7 (sedam) setova, a pobjednik je onaj koji prvi osvoji 4 seta.

V A Ž N O !

U slučaju da dva natjecatelja, kod igranja po skupinama, imaju isti broj bodova o boljem plasmanu odlučuje međusobni omjer.

Ako tri i više natjecatelja imaju isti broj bodova, tada svi sudionici sa izjednačenim rezultatom istovremeno igraju igu HIGH SCORE, a poredak kojeg pokaže aparat je važeći.


 

 

Prije početka natjecanja uručiti će se Plakete za tri prvoplasirana igrača UKUPNOG PORETKA MASTERSA, dok prva tri mjesta TOP 16 dobivaju pehar i novčanu nagradu.

U slučaju bilo kakvih poteškoća sa dolaskom na prvenstvo, molimo da kontaktirate Predsjednika saveza Ivana Rakušića.

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor