JURI MEDAKU MASTERS U OTRIĆIMA

Autorpikadodnz

JURI MEDAKU MASTERS U OTRIĆIMA

Treći Masters PSDNŽ koji se igrao u Otrić-Seocima zasluženo je pripao Juri Medaku (PK Amigo) koji je slavio u obje discipline, te je uzeo pehar i za najveći izlaz.

Prvo je u finalu Cricketa pobjedio svog klubskog kolegu Tomu Vlahovića, dok je u finalu 501 MO pobjedio iznenađenje turnira, osamnaestogodišnjeg Marina Zdovca, igrača PK Tojesigura. Marin, kojemu je ovo i prvi službeni Masters, prvo je izbacio Juru u finalu desne strane, ali ipak nije imao iskustva i koncetracije da ode do samog kraja, te je iskusni Jure zasluženo uzeo 1. mjesto, te zauzeo treću poziciju Ukupnog Masters poretka.

Sa Marinom i još nekolicinom mladih igrača, mislimo da se ne trebamo bojati za budućnost našeg pikado saveza.

Pehar za najveći tripl je osvojio Jovo Vuković.

Što se tiče UKUPNOG MASTERS PORETKA, vodeći je i dalje Mate Grgurinović – Čona, te ga slijede Jovo Vuković i Jure Medak. Cijeli poredak možete vidjeti na linku: http://pikado-dnz.hr/masters-poredak-igraca/

Također želimo napomenuti da je naš Savez u subotu dobio  novog Predsjednika, a on je Ivan Rakušić, inače igrač PK Stabline, kojem ovim putem čestitamo na izboru, te mu želimo dug i plodonosan rad u našem savezu.

Sve u svemu, bilo je to zanimljivo subotnje večer, gdje se PK Kobiljača iskazala kao odličan domaćin, te je po mnogima, do sad organizirala ponajbolji Masters, uz razglas, vođenje liste preko video zida, te odlične spize!!

Stoga, u ime PSDNŽ-e, još jednom čestitke domaćinu na organizaciji, te puno uspjeha u radu novom Predsjedniku, te Vas pozivamo na posljednji Masters sezone koji će se igrati u Kominu 14. ožujka 2015 g.

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor