PRIJAVE ZA MASTERS

Autorpikadodnz

PRIJAVE ZA MASTERS

Poštovani kapetani, predsjednici i predstavnici pikado klubova Županije Dubrovačko-neretvanske, podsjećamo Vas da prekosutra istiječu rokovi za prijavu organizacije Mastersa!

Napominjemo da je Izvršni odbor donio odluku da će se ove godine igrati 4 Mastersa, s tim da će se natjecati u disciplinama Cricet i 501 MO! Što se tiče prijava, ne treba popunjavati nikakve obrasce, već je dovoljno obavijestiti Predsjednika saveza Antu Sršena da Vaša ekipa želi organizirati Masters. Nakon što se utvrdi broj ekipa, formirati će se komisija koja će uvidjeti dali postoje uvjeti za organizaciju kod prijavljene ekipe, te u slučaju da 5 ili više ekipa imaju odgovarajuće uvjete, izvlačenjem će se utvrditi četiri domaćina. Ekipe koje se planiraju prijaviti trebaju voditi računa da imaju adekvatan prostor za smjestititi 4 pikada, te da će morati donijeti svoj pikado na iduća 3 Mastersa!

Također, kao što ste mogli vidjeti, ovogodišnja pikado liga je počela, te rezultate, tablicu, statistiku i parove idućih kola možete vidjeti na našim službenim stranicama, u zaglavlju – LIGA

Što se tiče rezultata, spomenuti ćemo pobjedu novopečenih prvoligaša PK Sršen nad prošlogodišnjim osvajačina duple krune, ekipe PK Ragusa rezultatom 9-7, te pobjedu PK Stabline nad PK Kobiljačom, na vrućem terenu  u Novim Selima rezultatom 10-6, uz maksimalan učinak Mate Grgurinovića-Ćone! Kod ostalih rezultata bilježimo veliku pobjedu PK Lacusa nad PK Krvavcem -16-0. te pobjedu PK Staševica MGS nad PK Stablinom 2 – 13-3!

U drugoj ligi, kominski derbi je ipak pripao favoriziranoj ekipi PK Amiga koja je pobjedila svoju drugu ekipu Amigo 2 rezultatom 12-4. Istim rezultatom su pobjedili i  vrlo dobra ekipa PK Krvavc 2, koja je zabilježila gostujuću pobjedu nad ekipom PK Predolac, te PK Tojesigura koja je upisala 3 boda  nad našom ženskoj ekipom, PK Neretvankama!

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor