NEKA IGRE POČNU!

Autorpikadodnz

NEKA IGRE POČNU!

U subotu u Blacama su izvučeni parovi prvog kola, a samim time po bergerovim tablicama, i ostala kola natjecateljske sezone 2014/15 PSDNŽ!

Što se tiče 1. lige, već u prvom kolu dva vrlo zanimljiva dvoboja, i to između ekipe PK Sršen i prošlogodišnjih osvajača duple krune, PK Ragusa. Iako je ekipa  Sršena tek ušla u 1. ligu, slobodno možemo reći da će imati šta pokazati u predstojećim utakmicama. To su prije svega pokazali svojom kvalietom, ali i sa transferom Siniše Brečića u svoje redove, jednog od ponajboljeg prošlogodišnjeg igrača lige! Druga isto tako vrlo zanimljiv okršaj će se voditi između ekipa PK Kobiljače i PK Stabline. Kobiljača je također odlično odradila prelazni rok, te je u svoje redove dovela Jošku Ćelića, dok je ekipa Stabline uvjek neugodan gost, na čelu s Matom Grgurinovićem – Ćonom i Perom Pavlovićem! Ostale utakmice prve lige su PK Lacus – PK Krvavac, te PK Staševica – PK Stablina 2.

Druga liga kreće sa Kominskim derbijem PK Amigo 2 – PK Amigo, te ćemo već na samom početku vidjeti tko je gazda u Kominu. Ostali parovi su PK Predolac – PK Krvavac 2, dok će naše Neretvanke odmjeriti snagu u  Pločama protiv ekipe PK Tojesigura. Ekipe su dosta izjednačene, te svatko može izboriti viši rang, stoga nas očekuju vrlo zanimljivi mečevi.

Također, ovom prilikom obavještavamo sve ekipe da do 15 listopada 2014 g. mogu predati kandidature za organiziranje jednog od 4 županijska Mastersa. Kao što smo već pisali na Mastersima će se, za razliku od prošlih godina, pored 501MO igrati i Cricet natjecanje. Ekipe koje misle organizirati Masters morati će zadovoljiti određene uvjete, između ostalog morati će osigurati adekvatan prostor za minimalno 4 pikada. U slučaju da Komisija utvrdi da više od četiri ekipe imaju uvjete za organizaciju, organizatore će odlučiti ždrijeb.

Prvi Masters se igra 15 studenog 2014, a drugi 13 prosinca 2014, dok za ostala dva će se datumi naknadno odrediti!

Puno sreće i mirnu ruku želi Vam vodstvo Pikado saveza Dubrovačko-neretvanskog!

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor