PK RAGUSI DVOSTRUKA KRUNA

Autorpikadodnz

PK RAGUSI DVOSTRUKA KRUNA

Ove sezone najbolji pikado igra se u Dubrovniku, to su u subotu dokazali igrači PK Raguse, koji su pored prvenstva osvojili i KUP Pikado saveza Dubrovačko-neretvanskog. U subotu su u polufinalu bili bolji od domaćina, PK Lacusa, dok su u finalu pobjedili odličnu ekipu PK Sršena, te se tako okrunili dvostrukom krunom sezone 2013/14!

Također velike čestitke PK Sršen na osvojenom 2. mjestu,te ekipi PK Metković koji je pobjedio PK Lacus u utakmici za 3. mjesto. Napominjemo, da su svojim plasmanom PK Ragusa i PK Sršen izborili nastup na Završnici KUP-a RH koji se igra u Poreču 14. lipnja 2014 g. – Broj-ekipa-na-Zavrsnici-Kupa-RH-2014a

U subotu su  dodjeljene medalje i pehari za prva tri mjesta Prve i Druge lige PSDNŽ, kako je sve to izgledalo pogledajte u galeriji:

Što se tiče Pikado saveza DNŽ ostaje još odigrati posljednji Masters sezone koji se igra u srijedu 31. travnja u Metkoviću, (Boćarski Dom, domaćin PK Predolac) gdje ćemo dobiti 16 putnika za završnicu  TOP 16, tj. na Pojedinačno prvenstvo PSDNŽ koje se igra u Dubrovniku 11. svibnja 2014 g.

S tim događajima završava službeni ovosezonski kalendar, te našim predstavnicima ostaje odigrati još Ekipno prvenstvo RH koje se igra u Senju 16-18 svibnja, te Završnica KUP-a u Poreču 14. lipnja 2014 g.

Napominjemo da je krajnji rok Županijskim savezima za prijavu ekipa za Ekipno prvenstvo RH 07, svibnja 2014 g, te molimo predstavnike tri prvoplasirane ekipe ( PK Ragusa, PK Stablina, PK Metković i PK Sršen) da najkasnije do 05 svibnja 2014 g. potvrde PSDNŽ sudjelovanje na Ekipnom prvenstvu RH. ( Broje-ekipa-s-pravom-nastupa-na-Ekipnom-PH-2014  )

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor