U SUBOTU ZAVRŠNICA KUP-a

Autorpikadodnz

U SUBOTU ZAVRŠNICA KUP-a

Malo po malo i ova sezona se bliži kraju. Tako se u subotu 26. travnja 2014 g. u Baćini igra završnica KUP-a Pikado saveza DNŽ, gdje je domaćim PK “Lacus”, a izvlačenje polufinalni parova biti će u 17: 30 h (kada i počinju susreti). Pored domaćina još se tri ekipe bore za 1. mjesto, a to su ekipe PK Ragusa, PK Metković i PK Sršen. Napominjemo da je ekipa PK Sršen jedina ekipa iz druge lige, a svoju klasu su pokazali ove godine kada su prvim mjestom u 2. ligi, direktno osigurali nastup u elitnoj, 1. ligi iduće natjecateljske sezone.

Što se tiče ligaškog natjecanja, ono je već odavno završeno, te ovim putem čestitamo PK Ragusi na osvojenom 1. mjestu 1.lige PSDNŽ, te drugoplasiranoj ekipi PK Stablini i PK Metkoviću za osvojeno 3. mjesto.

Drugoligaši su također završili natjecanje, te pored već spomenutog, PK Sršena, 1. ligu su izborili i pikadisti PK Kobiljače, koji su u repasažu pobjedili pretposljednju ekipu 1. lige PK Staševicu.

Rezultate i tablice možete pogledati na sljedećim linkovima:                                                                 http://pikado-dnz.hr/poredak-i-lige/                      http://pikado-dnz.hr/poredak-ii-lige/  

Od ostalih natjecanja, predstoji nam još i posljednji ovogodišnji Masters koji se igra u Metkoviću 30. lipnja (srijeda) u Boćarskom domu (PK Predolac), te završnica Pojedinačnog prvenstva DNŽ (TOP 16) koji se igra u Dubrovniku.

 

 

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor