JOŠKU ĆELIĆU MASTERS U BLACAMA

Autorpikadodnz

JOŠKU ĆELIĆU MASTERS U BLACAMA

U subotu 12. travnja odigran je Masters u Blacama gdje je domaćin bio PK Sršen, a zasluženu pobjedu je odnio Joško Ćelić igrač PK Krvavac. Odmah iza njega su se našli igrači PK Metkovića Siniša Brečić i Danijel Kužić.

Vrlo dobru igru Jure Medak (PK Amigo) je okrunio peharem za najveći izlaz, dok je najveći tripl osvojio domaćin Ante Sršen igrač PK Sršen.

Sve u svemu nadasve zanimljiv masters sa pregršt lijepih poteza uveličali su i igrači iz susjedne županije Splitsko-dalamatinske kojim ovim putem zahvaljujemo na odazivu i na oplemenjenju razvoja pikada Dubrovačko-neretvanske županije.

Što se tiče ukupnog poretka Masters liste PSDNŽ prvo mjesto je ponovno preuzeo Siniša Brečićdrugoplasirani je  Ante Sršen dok je ovom pobjedom Joško Ćelić preuzeo treću poziciju. Napominjemo da je ostao još jedan Masters koji se igra 30. svibnja 2014 g. (SRIJEDA) u Metkoviću, gdje je domaćin PK Predolac!

Domaćinu, kao i uvijek, zahvaljujemo na odličnoj organizaciji, ugodnom druženju, odličnoj spizi!

Iduće po rasporedu je Završnica KUP-a PSDNŽ koji se igra u Baćini – PK Lacus 26. travnja 2014 g, gdje će dvije ekipe izboriti plasman na Završnicu KUPA RH koji se igra u Poreču 14. lipnja 2014 g.

Vodstvo Pikado saveza DNŽ svim pikadistima i njihovim obiteljima želi SRETAN USKRS!

O autoru

pikadodnz administrator

Napiši odgovor